Over AA Nagels

In 1986 heeft nagelstyliste Agnita Cheung  haar “nageldiploma” gehaald. De eerste 10 jaar heeft zij haar eigen nagels en die van haar vriendinnen prachtig onderhouden. Uiteindelijk is het idee  geboren een eigen zonne- en nagelstudio te starten. Your Body Workshop.
 
De oprichting van Your Body Workshop was in 1998 een feit.  Na het vinden van een geschikte locatie gingen de deuren van de studio in November open.  Een studio met 3 zonnebanken en een klein nageltafeltje. Het aantal klanten van de nagelstudio breidde zich verder uit, waardoor het kleine nagel tafeltje werd vervangen door een nageltafel met twee werkplekken.

Veel klanten uit de directe omgeving - Sassenheim, Lisse, Warmond, Noordwijk, etc - ontdekten AA Nagels en door het enorme succes van de nagelstudio concentreerde Agnita zich meer en meer op nagelbehandelingen. Het was daardoor onnodig het grote pand ten behoeve van de zonnebanken te behouden.

Na de verbouwing van haar woonhuis, waar het nagelatelier nu gevestigd is, werd het tijd te verhuizen.  In 2005 werd AA Nagels als zelfstandig bedrijf opgericht.

In de nagelstudio worden nog steeds klanten van "het eerste uur" behandeld. Indien u niet mobiel meer bent, komt zij graag bij u thuis voor een
behandeling.

De kinderen van toen zijn de klanten van nu.